Aquest mes de novembre la Conca de Barberà estrenarà nova activitat, es tracta del primer Torneig Comarcal Infantil d’Escacs, un projecte amb el qual es vol donar una empenta als jugadors més joves i preparar-los amb una trobada conjunta per pròxims tornejos de la demarcació de Tarragona o a nivell de Catalunya.

Aquesta primera trobada entre els clubs de l’Espluga de Francolí, Montblanc i Santa Coloma de Queralt es dividirà en tres partides, una en cadascun dels municipis participants. La primera de les trobades serà a Santa Coloma de Queralt el 20 de novembre al pati del Castell, la segona el 26 de novembre al Casalet de l’Espluga de Francolí i l’última trobada serà el 3 de desembre al carrer Poblet i Teixidó número 10 de Montblanc. Totes les trobades s’iniciaran a 2/4 de 5 de la tarda.

Per participar-hi es poden fer inscripcions prèvies en qualsevol dels tres clubs organitzadors.