Nou canvi en els talls d’aigua a l’Espluga de Francolí. A partir d’ara el municipi tallarà el pas d’aigua corrent als habitatges de 10 de la nit a 7 del matí, com ja passava abans d’aquest últim canvi que es va produir el 19 d’octubre a causa de la situació extrema que vivia el municipi.

Cal destacar, que les anhelades pluges no han arribat encara i per això es mantenen els talls que durant aquestes setmanes s’iniciaven a les 7 de la tarda i s’allargaven fins a les 7 del matí, acumulant un total de 12 hores de talls diaris.

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí no descartava, fa unes setmanes, haver de fer talls de 24 o 48 hores, un fet que de moment sembla que no es produirà per la lleugera millora de la situació dels dipòsits que es tradueix en aquesta reducció de l’horari de talls actuals. També es continuaran aportant camions cisterna per abastir dels dipòsits municipals.

D’igual manera, es recorda a la població que la situació es critica al municipi i no es pot fer un ús de l’aigua que no sigui l’indispensable, evitant accions com regar el jardí o netejar el cotxe, entre d’altres.