En els propers mesos l’Espluga de Francolí comptarà amb tres lectors de matrícules situats als punts d’entrada i sortida del municipi. Un projecte que s’ha aprovat aquesta setmana en junta de govern adjudicant així la contractació de la instal·lació i manteniment d’aquestes càmeres amb un import de 30.126.65 euros a càrrec de l’empresa Som Control i Seguretat SL.

Aquest era un pas pendent per poder fer realitat la instal·lació de tres punts habilitats amb lectors de matrícules a les zones d’entrada i sortida de l’Espluga de Francolí. Unes càmeres que seran gestionades pels Mossos d’Esquadra i que ajudaran a portar un control dels cotxes que passen pel municipi i a detectar matricules en casos concerts.

Durant la junta de govern també es van tractar temes com l’aprovació de l’Oferta Pública d’Ocupació, per cobrir tres vacants de la brigada municipal; dació de comptes de l’aprovació del projecte fotovoltaic de l’Escola Martí Poch i dació de compte del pagament de les certificacions de les obres d’instal·lació de fotovoltaica i fibra òptica al Casal.