El proper 12 de novembre es podrà viure a Sarral una experiència innovadora: un sopar a cegues amb un menú secret pels comensals. Aquesta és una proposta pensada per apropar al públic l’experiència diària d’una persona cega. Per fer-ho es comptarà amb el guiatge de l’atleta d’elit espluguina Meritxell Lorca, qui va perdre el sentit de la vista en l’adolescència.

El menú serà a càrrec del restaurant Molí del Mallol, té un cost de 36,40 euros per persona i es podrà adaptar a possibles al·lèrgies, intoleràncies i diabetis avisant amb antelació. Les inscripcions s’han de fer prèviament i tindran un cost de 10 euros a pagar prèviament a l’Ajuntament de Sarral, la resta s’abonarà el dia de l’activitat.

El sopar a cegues està organitzat per l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Sarral amb el suport de l’Associació de joves Saüc i la Direcció General de Joventut.