Després de dos anys de pandèmia, aquest 2022 l’Escola Martí Poch i l’Escola Vedruna de l’Espluga de Francolí han pogut recuperar els tradicionals actes de la castanyada que s’havien vist truncats en edicions anteriors per la necessitat de fer grups bombolla i les mesures Covid.

A l’Escola Martí Poch s’ha celebrat la 23a edició de “Tardor, temps de sardanes i castanyes” on el centre ha obert les seves postres a pares i familiars per fer una mostra oberta de sardanes. A la tarda, s’organitzarà l’habitual festa de la castanyada conjunta per tots els alumnes. A més, durant la setmana als passadissos s’ha pogut gaudir d’una exposició de fruits de tardors decorats per les famílies.

En el cas de l’Escola Vedruna de l’Espluga de Francolí la jornada s’ha dividit en dues temàtiques. Durant el matí els nens i nenes han celebrat el Halloween amb un túnel del terror preparat pels alumnes de 6è. De cara a la tarda se celebrarà la castanyada amb panellets i castanyes per tots els alumnes. Durant tot el dia s’han fet diversos tallers des dels més petits als més grans i s’ha decorat el centre amb les dues temàtiques de la jornada.