L’Agrupament Escolta i Guia l’Estornell ha engegat el curs 2022/2023 aquest dissabte a l’ermita de la Santíssima Trinitat. Enguany, l’entitat de lleure espluguina compta amb més de vuitanta infants i joves de sis a divuit anys repartits en cinc branques i coordinats per una vintena de caps.

Un any més, el tret de sortida ha coincidit amb la tradicional Festa del Pas, moment en què tots els membres donen la benvinguda als nous integrants de cada grup. En aquesta ocasió, la jornada ha començat amb un matí de jocs i activitats de lleure i ha continuat amb una tarda de servei amb els voluntaris de l’associació cívicosocial de la Germandat de la Santíssima Trinitat. Així doncs, conjuntament han dut a terme tasques d’obra de vila i de neteja de l’entorn de l’ermita. Per acabar, tots els participants han celebrat la Castanyada amb les famílies dels infants i els joves.


Ha estat una jornada de retrobament i de servei per als més de cent membres de l’Agrupament que, a partir d’ara, compartiran totes les tardes de dissabte de l’any. I és que l’equip de caps encara el nou curs amb l’objectiu principal de garantir, un any més, un espai d’educació en el lleure i de transformació social a l’Espluga.