Aquest dimecres l’Hostatgeria externa del Monestir de Poblet s’ha convertit en punt de trobada de les segones jornades de “La Nova Ruralitat”, en les quals s’ha tractat la resiliència en l’àmbit rural, fent èmfasi en l’emprenedoria femenina com a tema principal.

L’obertura de l’acte ha estat en mans de l’abat de Poblet, Octavi Vilà, que ha obert les portes del recinte i ha donat la benvinguda a ponents i públic. Al llarg del dia es debatrà sobre el canvi global cap a la nova ruralitat en línia amb la sostenibilitat i els temes principals de la jornada.

Aquesta és una iniciativa de Pallars Actiu per promoure una nova forma d’entendre i desenvolupar les zones rurals i ser conscient que les decisions que es prenen en els pròxims anys condicionaran la forma de viure i generar progrés, així com el de les generacions futures. 

D’aquesta manera l’hostatgeria de Poblet torna a recuperar l’activitat i ofereix la possibilitat d’acollir actes d’aquestes característiques després de la seva reobertura el passat estiu.

Les jornades s’ha iniciat aquest matí a l’Hostatgeria de Poblet (Imatge: Cedida)