La popular festa de la Castanya d’Auvënguen es tornarà a celebrar el proper dilluns 31 d’octubre, després de dos anys de pandèmia, amb un canvi de format, donant el protagonisme a tres DJs de diferents formats que posaran banda sonora al pavelló del Casal durant tota la nit.

ÀUDIO: El membre d’Auvënguen, Joan Vilalta, explica el canvi de format

Fa aproximadament un any que l’associació compta amb una nova junta i entre els canvis de la castanyada d’enguany destaca la substitució de grups en directe per DJs però sobretot fer la festa completament gratuïta. L’acte comptarà amb DJ Moncho, Luara Bearka i DJ Endredu. La festa començarà a 2/4 d’una i s’allargarà fins a 2/4 de 6.

ÀUDIO: El membre d’Auvënguen, Edu Sánchez, detalla els estils musicals de la festa

Altres actes programats

Aquest no és l’únic acte programat per l’entitat. Fa unes setmanes es va celebrar per primera vegada la festa de l’Oktoberfest i de cara al Nadal l’entitat ja ha començat a platejar d’ampliar el nombre d’activitats habituals.