El Club Atlètic Montblanc ja prepara una nova edició, la setena, de la Cursa de la Dona, que enguany recaptarà fons per la lluita contra el càncer. Amb el lema “Mou-te per vèncer el càncer”, la cursa tindrà lloc el proper diumenge 20 de novembre amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc. La cursa, com en totes les edicions, es podrà fer tan corrent com caminant en un circuit per Montblanc d’uns 5 km. 

També, com en les anteriors edicions, amb la inscripció es donarà la samarreta amb el logo i lema de l’edició 2022 i tampoc faltarà l’esmorzar i sorteig de regals dels diferents establiments col·laboradors a l’arribada. 

Aquest any tots els beneficis es destinaran a la lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre que té com a objectiu general realitzar activitats que millorin el control i la prevenció del càncer a la població. I per aconseguir una bona recaptació, l’organització es marca el repte d’arribar als 400 participants, superant els 350 de la passada edició.

Pel que fa a les inscripcions, es podran fer per internet a la web del club atlètic Montblanc (www.atleticmontblanc.cat) del 25 d’octubre al 14 de novembre o fins a arribar als 400 participants