Aquest cap de setmana la Coral Joia de Maig d’Anglesola es va desplaçar fins a l’Espluga de Francolí per cantar a l’Església Vella i fer un cant conjunt amb la Coral Espluguina en homenatge al 40 aniversari d’aquesta última. Durant el que queda d’any i el 2023 s’han organitzat diversos actes per celebrar la fita.

La unió entre ambdues corals ve de lluny, quan l’any 1982 la Coral Joia de Maig d’Anglesola va apadrinar la Coral Espluguina quan aquesta començava els seus primers passos. Per celebrar-ho el públic va poder gaudir del repertori de la coral d’Anglesola i d’un cant comú d’ambdues entitats. L’acte es va cloure amb unes paraules per part de l’alcalde de l’Espluga de Francolí.

Un concert especial el mes de desembre

La Coral Espluguina ja es prepara per als propers esdeveniments de celebració. En concret, el 18 de desembre es farà un concert de Nadal i aniversari en el qual participen antics cantaires de l’entitat. De cara a l’any vinent també s’ha organitzat un cant conjunt amb totes les corals de la Conca de Barberà.