Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 17 i 18 d’octubre dos homes de 38 i 42 anys com a presumptes autors de nou robatoris amb força, un d’ells en grau de temptativa.

Els Mossos d’Esquadra van obrir un cas el passat 18 de setembre arran de la denúncia d’un intent de robatori en un magatzem de la Riera de Gaià. Uns desconeguts van intentar sostreure més de 5.000 quilos de garrofes valorades en uns 10.000 euros aproximadament. Un fet que ha servit als investigadors per comprovar que també eren els culpables de 8 robatoris amb força que es van succeir en una sola nit a diversos magatzems de Conesa.

Aquests vuit fets els van cometre la mateixa nit del 4 al 5 de juliol i dels magatzems van robar tot tipus d’eines agrícoles i material divers. Un cop els investigadors van recopilar totes les proves que acreditaven la seva autoria en els nou robatoris va ser quan van detenir-los a Tarragona el passat 17 i 18 d’octubre.

Un dels detinguts va passar a disposició judicial el 20 d’octubre i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs. L’altre va quedar en llibertat el mateix dia 17 després de declarar en seu policial i amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.