Concactiva i el Servei d’Ocupació de Catalunya posen en marxa una nova edició del programa 30Plus a la Conca de Barberà amb l’objectiu d’afavorir l’ocupabilitat de les persones de 30 anys o més que estiguin a l’atur.

Després de l’èxit de les darreres edicions, amb les 25 places cobertes en pocs mesos, a partir d’aquesta setmana se n’ofereixen 25 places més amb una subvenció que arriba a superar els 10.000 euros si les empreses fan contractes a jornada completa durant un mínim de 9 mesos.

Aquest projecte pretén generar nous llocs de treball dirigits a un col·lectiu que sovint té dificultats a l’hora de trobar feina. Així, tot i que el programa 30Plus està destinat a les persones en situació d’atur a partir dels 30 anys, aquesta nova edició limita les places per edats, reservant més de la meitat de les places per a majors de 45 anys.

Qualsevol empresa pot dirigir-se a Concactiva per a participar al programa, tenint en compte que les contractacions han de ser de qualitat, és a dir d’un mínim de 6 mesos, sense la participació d’intermediaris o empreses de treball temporal, amb un mínim també de mitja jornada i amb el compromís de formar a la persona treballadora un mínim de 20 hores.