El passat dilluns el Papa Francesc va rebre als membres de l’Orde del Cister en audiència al Vaticà. Entre els membres es trobava l’Abat de Poblet, Octavi Vilà. Una acció inclosa en el Capítol General d’aquest 2022 de la pròpia ordre.

Durant l’acte el Papa Francesc es va reunir amb els membres que es van desplaçar fins al Vaticà i els va oferir paraules basades en la importància de la unitat de la comunitat i que aquesta sigui acollidora i missionera.

Durant l’acte també es va reelegir al monjo de Poblet Lluc Torcal com a procurador general de l’ordre.

El pare Lluc Torcal, monjo de Poblet, reelegit procurador general amb l’abat general (Foto: ocist.org)

1 COMENTARI

  1. Quan aprendrem que en català quan parlem d’ordre parlem només d’imperatius i anticaos…? Si volem parlar d’una congregació, ens hem de referir a un orde, l’Orde Cistercenc, sense “r” i en masculí!

Comments are closed.