La periodista Eva Pomares ha estat nomenada aquest dimarts nova Directora General de Difusió de la Generalitat de Catalunya. Substituirà en el càrrec a Jofre Llombart, que fins ara ocupava aquesta direcció general. Uns canvis que s’estan produint per la sortida de Junts del Govern i amb Esquerra com a únic partit a l’executiu.

Pomares és Llicenciada en Ciències de la Informació i té un postgrau en comunicació sociolaboral a la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del maig del 2022 i fins a l’actualitat, ha estat directora de Comunicació i membre de la junta directiva d’Hortec Cooperativa. Del 1996 al 2022 va ser periodista redactora al diari El Punt Avui. També ha participat com a analista i tertuliana a diferents mitjans de comunicació: CCMA, Ser Catalunya, Ràdio Estel, 8TV, Rac1. També va ser col·laboradora de Ràdio Montblanc amb un programa d’actualitat política municipal.

ÀUDIO: La montblanquina Eva Pomares, valora aquest nou càrrec

Pomares està vinculada a Esquerra a nivell local. A les darreres eleccions va anar a la llista d’Agrupament Catalanista i es va quedar a les portes d’entrar al consistori, ja que era la número 8 i la llista d’Andreu en va aconseguir 7. També forma part de la secció local del partit.

ÀUDIO: Eva Pomares detalla la seva tasca al Govern

A banda de Pomares, també ha estat nomenada la tarragonina Marta Cassany com a nova Directora General de Protecció Civil.