El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla organitza aquest mes d’octubre dos cursos de formació bàsica, un d’horticultura ecològica i un altre de cistelleria. 

Destinat a persones que tenen interès en horts socials, urbans i familiars, el curs de formació bàsica en horticultura tindrà una durada de dos dies i introduirà als participants en conceptes com ara l’agricultura ecològica i la regenerativa. El curs combinarà diverses sessions teòriques amb pràctiques a l’hort del Museu i serà impartit per la cooperativa l’Aresta. Es farà els dies 21 i 22 d’octubre, el divendres de 5 a 7 de la tarda i dissabte de 10 del matí a 2 del migdia i 4 a 6 de la tarda.

Per dissabte 29 d’octubre, de 10 del matí a 6 de la tarda, el Museu de la Vida Rural ha programat el taller d’iniciació a la cistelleria contemporània que anirà a càrrec de la cistellera Anna Sínia. Serà un taller pràctic en què es teixirà una peça actual per poder utilitzar en el dia a dia. 

Tant el curs d’horticultura com el taller de cistelleria tenen un preu de 60 € per persona. Per realitzar la inscripció cal fer reserva prèvia, que es pot fer en línia a través del web museuvidarural.cat, per telèfon trucant al 977 870 576 o presencialment al Museu.