La Conca 5.1 impulsa un any més un Tast de Vins englobat en les activitats de #Safrania365 enguany sota el nom “La vinya va ser abans que el vi” amb el qual es donaran a conèixer diversos vins de productors que posen com a prioritat de les seves produccions el cuidat de la vinya.

ÀUDIO: El coordinador de La Conca 5.1, Leandre Romeu, explica el tema del tast d’enguany

El tast serà el proper 29 d’octubre a les 7 de la tarda al Restaurant El Molí del Mallol i comptarà els cellers Enlaire Vins, David Pujol Cargol, Vins Desantesos, Grups de Pagesos Biodinàmics, Mulet Viticultors i Celler Eravi i la coordinació de Miriam Clotet.

Al llarg del tast s’explicarà la situació actual del món viticultor, després cadascun dels cellers detallarà no només els seus vins sinó que també farà incisió en una de les temàtiques relacionades amb la importància de la vinya tot reivindicat la feina dels pagesos i vinicultors.

ÀUDIO: Leandre Romeu detalla en exclusiva a l’EFMR les temàtiques d’aquesta edició

El preu de l’activitat és de 10 euros per persona i caldrà fer inscripció prèvia. Les places estan limitades a un total de 50 persones.