El Club Futbol Montblanc va presentar aquesta setmana els jugadors i jugadores de la nova temporada. En total, més de 300 jugadores i jugadors van ser presents a la gespa del Municipal, i, a les grades hi van assistir més de 500 persones.

Una de les novetats de la temporada és la incorporació de tres equips femenins, una nova tendència a l’alça des de la visibilització dels equips femenins de primera divisió.

Pel que fa al primer equip, el president de l’entitat, Antonio González, en fa una previsió positiva ressaltant que, de moment, han tingut tres victòries. Cal recordar que els jugadors van acabar la temporada anterior baixant a Tercera Catalana.

ÀUDIO: El president del Club Futbol Montblanc, Antonio González, detalla la situació del primer equip

L’augment d’inscripcions a l’Escola de Futbol ha dut al club a doblar categories. És el cas del Futbol 7, que enguany té tres equips més, així com un nou cadet femení, un nou prebenjamí i s’han doblat els benjamins i alevins.

ÀUDIO: El coordinador de Futbol 7 del CF Montblanc, Hèctor González, explica l’augment d’inscripcions

Més de 500 persones van acudir a la presentació de la nova temporada del CF Montblanc (Imatge: Cedida)

Homenatge i agraïments

A banda de la presentació dels equips, durant l’esdeveniment també es va retre homenatge a Epi Mestre, redactor de la Nova Conca, recentment difunt.

A més, també va tenir lloc un agraïment especial a Isidre Fabra pel seu treball de visibilització de la campanya del Joc Net #jocnetcfmontblanc. L’acte no va passar per alt agrair als coordinadors, a les entrenadores, als entrenadors i al fisioterapeuta la seva feina per tal que l’engranatge de l’escola de futbol giri al voltant dels valors del Club.