L’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi ja ha definit les dates de la propera edició de la Setmana Medieval, la del 2023. La 36a Setmana Medieval tindrà lloc del 21 d’abril a l’1 de maig.

Amb les dates ja aprovades, tota la maquinària de la Setmana Medieval es posa en marxa. De fet, pràcticament no s’ha aturat en tot l’estiu. Ja fa setmanes que les diferents comissions de la junta de l’Associació Medieval han començat a treballar per preparar la propera edició de la Setmana Medieval. Aquesta nova edició de la festa es farà també en dos caps de setmana, amb un segon cap de setmana de quatre dies aprofitant que el festiu de l’1 de maig se celebra en dilluns. Serà, de fet, una Setmana Medieval amb novetats a la programació, que es donaran a conèixer en els propers mesos.

D’altra banda, també s’ha definit el 21 de gener com a data per celebrar el sopar i gala d’elecció de la Princesa i Sant Jordi de la Setmana Medieval. En les properes setmanes, els candidats i candidates, els nois de 21 anys i les noies de 18 empadronats a Montblanc, rebran les cartes per poder-se inscriure.