Fa dues setmanes que el Club Tennis Taula l’Espluga de Francolí va tornar a les competicions després dels mesos d’estiu amb diverses novetats i normalitat absoluta pel que fa a restriccions.

La més destacada d’aquestes novetats és l’ascens dels dos equips del club de categoria. D’una banda, l’equip que es trobava a Tercera Provincial avança fins a Segona Provincial per mèrits propis. D’altra banda, l’equip de Primera Provincial passa enguany a formar part de la categoria Preferent, en aquest cas per la negativa d’altres clubs a pujar de categoria.

Aquest salt a Preferent es tradueix en competicions contra els clubs amb major puntuació a nivell provincial i, per tant, suposa un repte majúscul per la dificultat de la lliga. El següent pas pels quatre jugadors que enguany estrenen aquesta categoria, per primera vegada en la història del club, seria pujar a tercera nacional. D’altra banda, el CTT l’Espluga ha reduït el nombre d’equips passant de tres a dos i, així, agrupant alguns dels jugadors.

ÀUDIO: El president del Club Tennis Taula l’Espluga de Francolí, Joel Andreu, valora la pujada de categoria

L’altra novetat destacada és el canvi de president, ja que qui fins ara havia ocupat aquest lloc, Julià Pamies, va deixar el club a finals de la temporada passada. Joel Andreu, jugador de l’equip de Preferent Provincial, s’ha convertit des d’inicis d’aquesta temporada en el nou president del club.
Joel Andreu es converteix en nou president del Club Tennis Taula l’Espluga de Francolí (Imatge: Laia Molné)