La catorzena edició del festival de Playmobil de Montblanc ha portat 3.450 visitants que han omplert carrers i places de la vila, i, per suposat, establiments d’hostaleria i comerç de la vila i de la Conca de Barberà. 

ÀUDIO: La tècnica de Turisme de Montblanc, Natàlia Moruno, destaca la bona acollida del cap de setmana

L’antiga església de Sant Francesc ha tornat a ser el punt central de Clickània, amb l’exposició central i l’espai dedicat a les botigues especialitzades. Enguany els visitants tenen quatre punts més del nucli històric de Montblanc on descobrir diorames: el Centre d’interpretació de l’Art Rupestre, el Museu del Pessebre de Catalunya, l’antic hospital de Sant Marçal i l’antiga església de Santa Magdalena.

ÀUDIO: Natàlia Moruno detalla que s’ha fidelitzat el públic d’anys anteriors 

Una de les notícies del cap de setmana ha estat la presentació del cartell de Brickània, el Festival de construccions Lego que celebrarà la sisena edició els dies 10 i 11 de juny de l’any vinent.

El cap de setmana vinent continuarà Clickània amb exposicions, espai de venda, concurs del click amagat, sortejos i concurs de diorames.