El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla ha celebrat durant aquest divendres i dissabte, 7 i 8 d’octubre, el Festival d’Educació per la Sostenibilitat (FES). Enguany el festival s’ha dividit en dues jornades i això ha permès focalitzar durant el divendres amb els professionals de l’educació i les arts i el dissabte convertir el museu amb una festa familiar amb tallers, espectacles i altres activitats.

ÀUDIO: Gemma Carbó, directora del Museu de la Vida Rural, definia com s’havien viscut aquestes jornades per separat

Aquest divendres el museu va esdevenir un espai de trobada de la comunitat educativa per conèixer i intercanviar experiències amb el sector cultural i de les arts amb cinc experiències educatives i culturals enfocades a la sostenibilitat on hi van participar agents pedagògics.

ÀUDIO: Carbó detalla les conclusions que van extreure els agents educatius

El dia principal ha estat però aquest dissabte amb les famílies com a protagonistes. Durant tot el dia, el FES més familiar ha pogut compta amb: tallers, quatre espectacles, tastos de vins, projeccions de cinema, jocs de pistes, berenar. Tot i que des de l’organització ja s’havien modificat alguns dels espais per la previsió meteorològica, finalment la pluja no ha fet acte de presència durant el matí i les diverses sales del museu han esdevingut una festa amb nens i nenes.

ÀUDIO: La directora parla de la jornada d’aquest dissabte