El cicle d’espectacles infantils Casalet Kids celebra la seva 10a edició amb deu propostes de teatre i cinema per tota la família. Com a novetat enguany la temporada començarà aquest mes d’octubre amb un espectacle de carrer itinerant i gratuït. En concret, ho farà el 23 d’octubre a 2/4 de 12 del migdia a la plaça de l’Església.

Un cicle que comptarà amb un total de deu espectacles, cinc propostes de teatre familiar al Teatre del Casal i quatre sessions de cinema en català, en format de cinefòrum a la Sala Folch i Torres del Casalet, més l’obra itinerant. Els espectacles es duran a terme entre els mesos d’octubre de 2022 i març de 2023 i tindran lloc els diumenges a les sis de la tarda.

ÀUDIO: Una de les organitzadores del Casalet Kids, Sonia Roig, explica les propostes del 10è aniversari

Dins la programació en destaquen les propostes de “Kujira” del Centre de Titelles de Lleida, “La Llàntia Meravellosa” de Festuc Teatre o “Els Viatges de Bowa” de la companyia La Gata Japonesa, entre altres propostes que bastiran la programació teatral. També títols de pel·lícules com “Charlie i la Fàbrica de Xocolata”“Inside out”, seran les propostes de cinema infantil en català.

Amb un preu de 5 euros els espectacles i 3 euros les sessions de cinema enguany el cicle oferirà descomptes a famílies nombroses i monoparentals. També es continuarà oferint el “Carnet Cuc” als participants.

ÀUDIO: Una de les organitzadores del Casalet Kids, Marta Calvet, detalla el funcionament del “Carnet Cuc”

Les entrades només es podran comprar físicament al Teatre del Casal o del Casalet, fins cinc minuts abans de l’espectacle.

L’Ajuntament incrementa el pressupost del Casalet Kids

La inversió municipal s’ha ampliat aquest 2022 destinant a aquest cicle 10.000 euros. Una inversió suportada parcialment pel sistema de subvenció de Programa.cat del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i que s’adquireix gràcies a la utilització del Teatre del Casal com escenari dels espectacles teatrals.

ÀUDIO: El regidor de Cultura de l’Espluga de Francolí, Enric Mercadé, destaca l’ús del Casal com escenari principal