L’expresidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, va ser aquest dijous a Montblanc per presentar el seu llibre “Escrivim el futur amb tinta lila”. Un acte organitzat per Esquerra Republicana de Montblanc.

Abans de la presentació del llibre, Forcadell va participar en l’acte que, cada dijous, organitzen Gent de Montblanc per la llibertat, a la plaça 1 d’Octubre, on demanen amnistia per tots els encausats independentistes.

La presentació del llibre es va fer a les 7 de la tarda a la sala d’actes de la biblioteca de Montblanc, que es va omplir amb més d’una cinquantena de persones. Forcadell va explicar, durant la presentació del llibre, la seva experiència i tasca a les quatre presons on va estar. Fruit d’aquesta vivència, Forcadell va posar èmfasi en el fet que cal una reforma del codi penal, així com un canvi pedagògic social.

Després de la presentació del llibre, Forcadell va realitzar un col·loqui sobre les dones i la política amb la presidenta del Consell Comarcal de la Conca i regidora a l’Ajuntament de Montblanc per Esquerra, Carme Pallàs.