Aquest mes d’octubre, la Biblioteca municipal Mossèn Ramon Muntanyola de l’Espluga de Francolí continua ampliant el seu programa d’activitats amb la segona edició de “El plaer de l’art”. Es tracta d’un seguit de xerrades al voltant de la història de l’art europeu des dels seus inicis i que va començar aquest dilluns passat, 3 d’octubre, amb una trentena de persones inscrites.

La professora Dolors Sanahuja torna a oferir aquestes xarrades setmanals d’una hora i mitja de durada que continuen avançant a través de les èpoques artístiques amb la intenció de motivar el coneixement per la cultura europea a través de les seves creacions fent ús d’una metodologia dinàmica i participativa i molt visual.

Aquesta és una activitat pensada per joves i adults i adaptada als assistents. Una iniciativa que rep el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, i de les Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya.