El municipi de Conesa tornarà a omplir-se de caminadors el proper 9 d’octubre per celebrar la 10a edició de la caminada popular del municipi, enguany amb un canvi de recorregut i sense l’opció de cursa que sí que havia estat present en altres edicions.

ÀUDIO: El regidor d’Esports de Conesa, Jordi Canals, explica el nou format

L’any anterior s’havia dut a terme aquest canvi de format per les dificultats que comportava la pandèmia, deixant únicament el format de caminada i reduint així el nombre de participants. En edicions anteriors s’havia celebrat una caminada i una cursa de 15 quilòmetres, així com una de recorregut més curt, de 8 quilòmetres, per tota la família.

La ruta d’enguany tindrà una distància de 12 quilòmetres i 300 metres de desnivell. Està pensada per tots els públics però és necessari un mínim de forma física per poder-la fer degudament. S’habilitarà un punt d’avituallament a la meitat de la ruta i es repartirà menjà i beguda en acabar.

ÀUDIO: Jordi Canals detalla el recorregut d’enguany

La caminada accepta un màxim de 400 inscrits i les inscripcions es poden fer a través d’aquest formulari amb un preu de 5 euros per persona i gratuït pels menors de 14 anys. En cas d’apuntar-se el mateix dia de la caminada el preu serà de 10 euros.