La catorzena edició de Clickània, el Festival de Playmobil de Montblanc recupera el format previ a la pandèmia i se celebrarà sense restriccions. La durada serà de quatre dies: 8, 9, 15 i 16 d’octubre.

El festival estarà obert al públic cada dia de 10 del matí a 7 de la tarda. Pel que fa al preu serà gratuït per nens de fins a 6 anys; 2,50 euros per infants entre 7 i 13 anys; i majors de 14 anys, 5 euros. Les entrades es poden adquirir a través de codetickets.

L’antiga església de Sant Francesc seguirà sent el punt central de Clickània. L’accés es farà en dues franges horàries: de 10 del matí a 2 del migdia i de 3 de la tarda a 7 del vespre, amb una aturada per a la neteja de 2 a tres del migdia. En aquesta edició es recupera la ubicació de les botigues especialitzades en aquest espai. 

La nau central i les sales del claustre acolliran part de l’exposició de diorames temàtics. Els diorames que es podran contemplar enguany tenen aquests títols: Assetjament naval a l’illa de Malta, Batea victoriana, Gran castell de l’edat mitjana, La decadència de l’Imperi Romà, La Guerra del Francès a la conca del Francolí, S.O.S., Star Treck, els inicis i Un dia a l’hípica. Als passadissos del claustre s’hi podrà veure l’exposició del seguici de Montblanc estrenada el 2019.

Com l’any passat hi haurà dos espais més amb diorames: el CIAR, Centre d’interpretació de l’Art Rupestre i l’antic hospital de Sant Marçal. El festival també comptarà amb el concurs del Click Amagat per les botigues del municipi i el concurs d’Instagram on els participants poden compartir les seves imatges.