L’Hoquei Casal l’Espluga oferirà el proper 8 i 9 d’octubre una jornada de portes obertes anomenada la Festa de l’Hoquei amb la qual es vol donar a conèixer els equips d’enguany i oferir una jornada de portes obertes per atreure nous jugadors.

Els actes començaran dissabte 8 d’octubre amb portes obertes d’11 a 1 del migdia i els partits del prebenjamí contra el C.E Vendrell i l’Infantil contra el Translop Acañiz C.P durant la tarda.

Diumenge 9 d’octubre es faran portes obertes de 10 a 1/4 d’1 seguit del partit de Fem-13 contra el Reus Deportiu Virginias i a la tarda partit del Junior contra el Club Hoquei Juneda B. A 3/4 de 6 es farà la presentació de tots els equips d’aquesta temporada i a 2/4 de 7 partit de 3a catalana contra el CH Juneda.

Uns actes oberts a totes aquelles persones que vulguin conèixer i provar l’esport o gaudir-lo com a públic.