La Unió Esportiva l’Espluga ha iniciat temporada aquest mes de setembre amb totes les seves categories, a excepció del primer equip que durant els mesos d’estiu ja va jugar alguns partits amistosos.

La novetat més destacada d’aquest curs 2022-2023 és la formació de tres equips íntegrament femenins, el primer cop a la història que el club registra aquestes xifres. Es tracta d’un equip aleví, un cadet i un amateur.

ÀUDIO: El president de la UE l’Espluga, Jordi Bota, destaca el creixement dels equips femenins

La resta de categories es mantenen comptant enguany, a part dels equips femenins, amb equips masculins d’aleví, infantil, el primer equip, que actualment juga a quarta catalana i un benjamí i un infantil en categoria futbol 7, així com l’equip babys, l’extraescolar pels més petits. En total, el club compta amb uns 90 jugadors tot i que les inscripcions estan obertes per noves fitxes.

ÀUDIO: Jordi Bota explica que no es tanquen inscripcions per nous jugadors

El primer equip de la UE Espluga ja ha iniciat les competicions (Imatge: Cedida)

El primer equip amplia el seu staff tècnic

L’equip amateur o primer equip de la UE l’Espluga va realitzar durant l’estiu alguns canvis que afectaven el seu staff tècnic. D’una banda, l’entrenador Toni Musté, que l’any passat va tornar a entrenar l’equip a meitat de temporada, ha renovat aquest any amb la intenció de continuar entrenant l’equip durant el 2022 i 2023. L’staff s’amplia amb la incorporació de Josep Maria Cabestany com a segon entrenador i Antonio Jesús Amador com a preparador físic.