La delegació de l’Espluga de Francolí de la Lliga Contra el Càncer ha organitzat per aquest diumenge 9 d’octubre una caminada solidària per tots els públics. Aquesta és una activitat que ja es va organitzar l’any anterior, però que no es va poder celebrar a causa de la pluja.

El recorregut començarà a les 9 del matí a la plaça Montserrat Canals camí a la carretera de Poblet fins a la muralla del Monestir i amb tornada per Les Masies fins al parc del Garber, les portes del qual s’obriran per poder fer un refrigeri. La ruta continuarà de punta a punta del parc fins a tornar pel camí de la Cometa. En total s’ha dissenyat una ruta de 4,2 quilòmetres pensada per tots els públics.

ÀUDIO: La presidenta de la Lliga Contra el Càncer a l’Espluga, Rosa Maria de la Morena, detalla l’activitat

Els interessats es podran apuntar a l’activitat fins al dissabte al matí a la floristeria Civiflor amb un preu de 5 euros per participant conjuntament amb una polsereta commemorativa. Els beneficis seran per la Lliga Contra el Càncer i les activitats que desenvolupa per combatre la malaltia.

Un relleu solidari

Durant el mes de juny la delegació de l’Espluga de Francolí de la Lliga Contra el Càncer va formar part, per segon any consecutiu, del relleu solidari que s’organitza per la demarcació de Tarragona. Totes les delegacions participen aportant un llaç de color i organitzant una activitat pròpia. En el cas de l’Espluga tot i que el relleu es va fer al juny se celebrarà aquesta caminada popular com a part de les activitats.