Tribus de la Segarra

Després de dos anys de pandèmia Vallespinosa tornarà a celebrar la Festa del Bosc després d’una última edició l’any 2019. L’Ajuntament de Pontils torna a organitzar l’esdeveniment amb mostres d’artesania, activitats per tota la família i dinar popular.

Tot i que el gruix d’actes és el diumenge 9 d’octubre, el dissabte hi ha programat un taller de natura a càrrec de l’Associació Mediambiental La Sínia. Diumenge 9 d’octubre hi haurà esmorzar popular a 2/4 de 10, ball de capgrossos a 2/4 d’11, demostració de treball amb ramat i gos d’atura a les 11, taller de teixits amb fibres vegetals a les 12, concert de la “Increïble Vallespinosa Band” a la 1 i dinar popular a les 2. La jornada acabarà amb un nou taller de teixits amb fibres amb Anna Sínia.

Durant tot el dia hi haurà mercat de productes i artesans, tirada de bitlles catalanes, mostra d’antics arts i oficis del bosc, demostració d’esquilar animals, exhibició de tall amb motoserra, passejades amb carro de cavalls i carro de contes.