Montblanc comptarà a partir d’ara amb un nou catàleg online on les empreses adherides a la iniciativa Respira Montblanc proposen les seves activitats i creen packs conjunts amb allotjaments del municipi.

ÀUDIO: La presidenta de l’associació Respira Montblanc, Ruth Ceperuelo, explica el projecte

El catàleg aposta per un total de 46 activitats de 16 empreses del territori amb temàtiques molt variades com rutes a peu, experiències amb vi, hípica o ecoturisme, entre d’altres, sempre destacant la natura i un model de turisme regeneratiu com a base.

ÀUDIO: El director de Tourislab, David Esteller, destaca la importància del turisme regeneratiu

Respira Montblanc proposa un catàleg amb 46 activitats diferents (Imatge: Laia Molné)

Les propostes oscil·len entre els 15 i 300 euros, ja que algunes són una activitat individual i d’altres integren un cap de setmana complet. A més, algunes de les propostes són concretes per l’època de l’any, ja que no es poden fer fora de temporada.

ÀUDIO: El propietari d’Aromis Montblanc, Joan Cartanyà, assegura que és una iniciativa positiva pel territori

Dos anys de Respira Montblanc

Aquesta és una nova proposta de Respira Montblanc, que recentment ja va celebrar la seva primera fira col·laborativa amb la qual donar a conèixer la 20 d’empreses que formen part d’aquest projecte. Un projecte que creix després de dos anys de la seva formació, en plena pandèmia.

ÀUDIO: El tècnic de l’Oficina de Turisme de Montblanc, Quim Queralt, detalla els inicis de Respira Montblanc