La Conca de Barberà participarà en la setena edició de «Benvinguts a Pagès La Festa» el primer cap de setmana d’octubre. Els dies 1 i 2 d’octubre, el territori s’apunta a la gran festa de la pagesia catalana amb la participació de 2 explotacions agroalimentàries, 7 restaurants de proximitat, 6 allotjaments rurals i 3 activitats complementàries.

 El projecte convida el públic a degustar els productes de temporada i de proximitat, omplir el rebost i comprar directament als pagesos en una oportunitat per fidelitzar nous clients.

En el cas de la Conca es podrà descobrir el celler Mas Foraster, dedicat a la producció de vins ecològics, a través d’un tast entre vinyes o una gimcana a la vinya i tast de most i vins per al públic familiar. L’altra explotació agroalimentària participant és Aromis de la Conca, dedicada al cultiu del safrà, on es podrà gaudir del procés de floració i recol·lecta d’aquest producte.

Activitats complementàries, restaurants i allotjaments

També es compta amb tres visites complementàries: El Museu Fassina Balanyà de l’Espluga de Francolí, la pràctica de Mindfulness i les tècniques d’atenció plena conduïdes per Ariadna Casas al Paratge Natural de Poblet.

A més, es podrà anar a fer un menú Benvinguts a Pagès als restaurants: el Cortijo, el Molí del Mallol, Pizzeria Viaurèlia i Sant Francesc a Montblanc, l’Ocell Francolí de l’Espluga de Francolí, la Barbacana a Santa Coloma de Queralt i, Masia Sagués a Vimbodí i Poblet. I gaudir d’un descompte en l’allotjament als apartaments rurals Masia Sagués de Vimbodí i Poblet, Ca l’Esperanso de Sarral, Cal Miret de Segura, Casa Miret de Vallverd, a l’hotel rural i apartaments Villa Engràcia a l’Espluga de Francolí i Niu Rural a Les Piles.