Una temporada més, i després de l’èxit de l’any anterior, la Biblioteca Mossén Ramon Muntanyola torna a oferir el servei de Bebeteca per nadons i nens de fins a 3 anys acompanyats d’un adult. Una activitat amb la qual es vol fomentar el gust per la lectura en els nens més petits amb l’ajuda de les famílies i busca que sigui un lloc de trobada on nens i nenes d’edats semblants puguin satisfer la seva curiositat.

Les sessions són el darrer dijous de mes a les 6 de la tarda i aquestes sessions estan pensades per realitzar-se conjuntament amb les famílies assistents. En les sessions de la Bebeteca hi trobarem contes desexplicats (contres tradicionals canviats), tallers de manualitats relacionats amb el conte explicat i contes relacionats amb la metodologia Montessori on podran fer un petit tastet.

Aquesta és una iniciativa que rep el suport de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, i de les Biblioteques Públiques de la Generalitat de Catalunya, que treballen per acompanyar les iniciatives de biblioteca municipal.