Montblanc va acollir aquest dissabte 17 de setembre la primera edició de Sinèrgiques, la fira multisectorial jove de la Conca de Barberà. Organitzada per l’Oficina Jove de la Conca amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montblanc i Concactiva, la fira va servir per ensenyar els projectes emprenedors d’una vintena de joves de la comarca.

L’objectiu era, d’una banda, donar a conèixer els seus projectes, però també crear sinergies entre ells. Durant tota la jornada, els participants van mostrar la seva feina i també es van fer diverses xerrades, impartides pels mateixos joves participants. Hi havia barbers, informàtics, pastors, fisioterapeutes o gestors culturals, entre d’altres.

ÀUDIO: La referent d’ocupació juvenil de la Conca, Gemma Torrelles, explica com es va crear la fira

Durant la fira, es va emetre un programa especial a Ràdio Montblanc amb Damià Amorós, participant en la fira, que va conversar amb alguns dels joves participants.