La temporada 2022-2023 del Cor Treu-li la Pols al teu Instrument (TLP) ha donat el tret de sortida amb el primer assaig el divendres 16 de setembre. Aquest ha estat el primer dels assajos planificats per aquesta tardor en els que s’ha treballat per consolidar i ampliar el repertori per concretar concerts i col·laboracions que s’aniran anunciant al llarg del curs. A curt termini, el cor ha iniciat una campanya per donar a conèixer la seva activitat i filosofia i poder ampliar el nombre de cantaires.

El Cor TLP va sorgir com a iniciativa d’un grup de membres de l’orquestra TLP, precisament per traslladar la “filosofia TLP” a l’àmbit del cant coral. El Cor és un projecte basat en el nou concepte de música coral i un repertori on tenen cabuda tot tipus d’estils musicals: Bandes sonores, teatre musical, música popular, temes actuals, etc. 

Els arranjaments i instrumentació estan realitzats especialment per als diferents nivells dels membres del cor, per tant, no és necessari que els cantaires tinguin un alt nivell musical, el més important és que tinguin ganes de cantar i gaudir de la música. Pel que fa als assajos, són mensuals i adaptats a les actuacions i concerts. 

Les inscripcions a les dues formacions, estan permanentment obertes i s’hi pot contactar a través del correu electrònic treulilapols@gmail.com o elcortlp@gmail.com.