L’Ajuntament a Casa ha arribat aquest diumenge a les 12 del migdia per iniciar una nova temporada amb l’entrevista a l’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal.

El periodista Òscar Palau ha conversat amb el batlle espluguí al voltant dels temes d’actualitat i els reptes de present que encara el municipi. En matèria d’aigua, l’alcalde ha exposat la millora de les reserves en les darreres setmanes, malgrat que, per ara, es mantenen els talls durant les nits. En aquest sentit, ha anunciat que l’Ajuntament optarà a una subvenció dels Next Generation per renovar les canonades de la xarxa pública de la ubranització Carreras, que és una de les que presenta més deficiències.

Durant l’entrevista, entre d’altres temes, s’han detallat algunes actuacions que es preveuen executar properament després d’haver patit retards a causa de l’encariment dels materials i els problemes per contractar les obres.

🔊 ESCOLTA L’ENTREVISTA 🔊