Consolidar i ajudar a expandir els grans esdeveniments culturals de la demarcació de Tarragona. És l’objectiu de la nova línia d’ajudes al sector cultural que engega la Diputació i que comptarà amb una partida de dos milions d’euros.

Després d’altres convocatòries en què les ajudes estaven destinades a empreses del món cultural, aquesta vegada seran els ajuntaments i les entitats sense ànim de lucre les que es veuran beneficiades.

Han de ser projectes de gran envergadura, que comptin amb un pressupost mínim de 40.000 euros, que s’hagin celebrat un mínim de cinc vegades en els darrers deu anys i que repercuteixin en la reactivació cultural i econòmica del territori

Alguns exemples poden ser el Festival Tarraco Viva, el Concurs de Castells, el Festival Trapezi de Reus o la Setmana Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc, entre molts d’altres.