Gràcies a un ajut atorgat per la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí preveu adequar l’habitatge del carrer Templaris per poder-lo afegir a la borsa municipal de vivendes socials.

La diputació ha atorgat al municipi una subvenció de 18.874,35 euros i les obres tenen un valor de 22.205,12 euros. D’aquesta manera el 85% del projecte quedarà subvencionat per fonts externes al consistori municipal.

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí va sol·licitar aquesta subvenció per poder legalitzar aquest habitatge i poder-lo incorporar al llistat d’habitatges socials municipals. Les obres es realitzaran en el que queda d’any. Un cop fetes les obres, es podrà adjudicar el lloguer d’aquest habitatge a una de les famílies que hi hagi a la borsa d’habitatge social que s’està confeccionant aquests dies.