Des d’aquest dissabte, de 12 a 13 h, “El Migdia” es viurà a l’Espluga FM Ràdio. El nou magazín obrirà cada setmana un espai jove, divers i amè per compartir l’hora del vermut amb l’audiència. El programa el presentaran Júlia Barneda, Jordi Queralt, Anna Batet i Joel Sales.

Música, cinema o esports són alguns dels àmbits temàtics que es mesclaran en l’emissió. Tot plegat estarà enllaçat per una tertúlia, des d’una mirada jove, que donarà entrada a espais diferents, com entrevistes i seccions. Entre d’altres, cada setmana es saludarà a un personatge rellevant del país a l’espai de la Tribuna VIP. Aquest dissabte l’estrena serà amb els The Tyets amb qui farem balanç de l’estiu.

El magazín és una de les apostes de la 39a temporada de l’EFMR, ja que aposta clarament per als joves, tant a la conducció del programa com al públic al qual s’adreçarà.

L’Excuse me? també torna aquest cap de setmana

I diumenge, entre altres retorns, arribarà una nova dosi de música, anglès i bon humor. És la fòrmula de l’Excuse me? que segueix un curs més en antena amb l’entrega de la Cristina Sanahuja i el Carlos Fuentes. Enguany, però, canviarà el dia i l’hora d’emissió, ja que es podrà escoltar els diumenges a les 11 del matí. Això sí, la reemissió es manté els dilluns a les 8 del vespre.

Aquest diumenge, una hora més tard, començarà l’Ajuntament a Casa amb l’entrevista a l’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal. Des de les 12 h, el batlle espluguí respondrà les preguntes del periodista Òscar Palau i de l’audiència de l’emissora, que pot fer arribar les preguntes a través de les xarxes socials de l’EFMR i el correu info@esplugafmradio.cat.