Aquest dimecres canvia l’horari de restriccions d’aigua a l’Espluga de Francolí, a partir d’ara s’escurça dues hores els talls, sent d’11 de la nit a 6 del matí. Cal recordar que abans els talls s’efectuaven de 10 de la nit a 7 del matí. Aquest canvi es deu a la situació positiva dels dipòsits, que es troben al 100%, tot i que la previsió és a curt termini, motiu pel qual es mantenen les restriccions.

ÀUDIO: L’alcalde de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal, destaca els canvis

En les últimes setmanes ja s’havia deixat d’aportar aigua des de Montblanc, ja que els dipòsits es trobaven al complet. Tot i això, es mantenen els talls d’aigua per evitar una davallada de les reserves a curt termini que pugui empitjorar la situació del municipi. En cas que les pluges dels últims dies continuen, el consistori no descarta nous canvis en un futur proper.

Cal recordar que fa més de tres setmanes que els espluguins i espluguines conviuen amb els talls d’aigua nocturns i que és la primera vegada en aquest període que s’escurça l’horari de les restriccions.