La Sala Folch i Torres del Casalet de l’Espluga de Francolí acollirà una nova temporada del Cicle de cinema català “Cicle Gaudí”. Des d’aquest mes de setembre i fins al mes de juny de 2023, es projectaran 10 pel·lícules de producció catalana, un diumenge al mes a les 2/4 de 7 de la tarda i a un preu de 4,50 euros.

La primera pel·lícula que es projectarà serà Escape room, dirigida per Hèctor Claramunt, el proper diumenge 18 de setembre. Les següents projeccions seran el 16 d’octubre, 27 de novembre i 11 de desembre i de cara a l’any vinent el  15 de gener, 12 de febrer, 19 de març, 16 d’abril, 21 de maig i 18 de juny. Entre les pel·lícules destacades d’aquesta edició es troba Alcarràs.

Les entrades es podran adquirir de forma anticipada a través de la plataforma de venda d’entrades www.entrapolis.com, a l’Oficina de Turisme de l’Espluga de Francolí o el mateix dia de la projecció a taquilla. Tot i que el preu de l’entrada general és de 4,50 euros, hi ha tarifa reduïda a 3 euros pels majors de 65 anys, els titulars del Carnet Jove i els socis de la Federació Catalana d’Ateneus de Catalunya.  I, els subscriptors del diari la Vanguardia gaudiran d’un 2×1.

Segona edició del Cicle Gaudí a l’Espluga de Francolí

És el segon any consecutiu que l’Espluga de Francolí se suma a aquesta iniciativa, impulsada per l’Acadèmia del Cinema Català i dedicada a projectar pel·lícules catalanes a un centenar de poblacions de tot el territori on la ciutadania no té un accés fàcil a l’oferta en pantalla gran, ja sigui per manca de sala de cinema o bé per absència de programació catalana a les sales de cinema properes.