Aquest dilluns 12 de setembre han tornat a arrancar les classes a la Llar Infantil de l’Espluga de Francolí amb una novetat destacada: s’ha tirat a terra les parets d’una de les seccions de la classe d’infantil 1 per ampliar l’espai i donar més llibertat de moviment als infants.

Les obres s’han completat durant el mes d’agost amb un pressupost de 3.600 euros com una aposta per continuar transformant i actualitzant el centre però també per poder fer front a l’augment d’inscripcions d’aquest any, que demanden un augment d’espai.

ÀUDIO: La regidora d’educació de l’Espluga de Francolí, Anna Garcia, explica la necessitat d’aquest canvi

No és el primer com que es fan obres a la Llar a curt termini. Fa dos anys, el 2020, es va fer una reforma integral amb pintura, nova il·luminació i mobiliari.