El sorteig d’aquest divendres de l’Eurojackpot de l’ONCE ha repartit 20 milions d’euros a Montblanc, la qual cosa representa el tercer premi més gran repartit mai per aquesta organització a Catalunya d’aquest sorteig europeu en els seus 84 anys d’història. L’afortunat ha guanyat el premi de primera categoria: cinc encerts més dos sols.

L’agent venedora de l’ONCE Eva Sánchez és qui ha portat la sort a Montblanc. Va vendre la combinació de l’Eurojackpot premiada amb 20.058.411 euros. Eva, persona amb discapacitat com els 2.400 venedors de l’ONCE a Catalunya, fa 10 anys que ven cupons. Té el seu punt de venda al carrer Major de Montblanc, on ofereix habitualment els productes de la loteria social.

“Estic molt contenta, contentíssima. Sento una alegria immensa i alhora un gran nerviosisme. És una sensació meravellosa la de poder ajudar a la gent i haver donat un premi tan gran. Espero que li hagi tocat a un veí del poble, un dels clients habituals. S’ho mereixen per la seva fidelitat”. Aquestes han estat les primeres paraules d’Eva, molt emocionada després de conèixer la notícia. “Fa quatre anys vaig donar un premi de 70.000 euros i em va alegrar molt. Ara, les emocions són encara molt més fortes. Que són 20 milions d’euros”, va assenyalar.