Demà a la nit es durà a terme una prova pilot en seguretat, durant els actes nocturns de la Festa Major. En una entrevista concedida a Ràdio Montblanc, el regidor de seguretat, Juanma Cabello, ha explicat aquesta nova iniciativa en què l’ús de la tecnologia, a través de drons, permetrà una millor actuació del cos policial, en cas de necessitat.

ÀUDIO: El regidor de seguretat, Juanma Cabello, detalla la proposta

La Policia Local de Montblanc ha volgut aprofitar la demostració gratuïta que una empresa externa els ha ofert en l’ús d’aquest tipus de tecnologia durant una nit que es preveu que hi haurà molta gent a la plaça de Sant Francesc de Montblanc. L’ús de drons, per tant, els ha de permetre anticipar-se al lloc dels fets.

ÀUDIO: La cap de la Policia Local de Montblanc, Raquel López, detalla la proposta

La prova pilot es durà a terme des de les 10 de la nit fins a les 5 h de la matinada. El que es pretén evitar són els sorolls que pateixen els veïns i veïnes de Montblanc, juntament amb les conductes temeràries en la conducció.