L’Espluga de Francolí celebrarà aquest 24 de setembre la 6a edició de la Fira de la Cervesa i ho farà a la seva ubicació habitual d’abans de la pandèmia: la plaça del Castell. Els elaboradors locals tornaran a treure les parades al carrer per oferir les seves elaboracions i cerveses artesanals amb total normalitat.

Enguany hi participaran quatre elaboradors locals: Glòria Xarcuters, Forn de Pa de Cal Tullet, la carnisseria Mariquinyo i el restaurant Casa Nostra. També es compta amb la participació de cinc elaboradors de cervesa del camp de Tarragona i les terres de Ponent: cerveses Boixets, cerveses de Ponent, cerveses Matoll, cervesa Ona i la cervesa La Renaixença.

La Fira de la Cervesa es celebrarà enguany a la plaça del Castell (Imatge: Laia Molné)

L’esdeveniment comptarà amb música en viu en diversos formats i espai per al maridatge, amb l’actuació de la formació local Juke Covers i dels discjòqueis locals Club 8, col·laboradors de l’EFMR.

L’horari de la fira serà el proper dissabte 24 de setembre de 12 a 3 de la tarda i de 6 a 12 de la nit. El got de degustació es podrà adquirir a les pròpies parades per un preu de dos euros.