El programa informatiu de l’Espluga FM Ràdio de dilluns a divendres, l’Altaveu, tornarà el proper dilluns 12 de setembre per iniciar el curs amb l’actualitat i la proximitat com a punts forts. Enguany el programa, conduït per Laia Molné, comptarà amb una vintena de col·laboradors i una trentena d’entrevistats cada mes per l’apartat de magazín.

L’horari tornarà a ser l’habitual, d’una a dues del migdia des de l’EFMR dedicarem una hora completa a conèixer les notícies més rellevants de la nostra comarca i les que afecten a tot el territori, conèixer de la mà dels seus protagonistes tot el que passa a la Conca de Barberà i ampliar els nostres coneixements amb temàtiques molt variades.

Aquesta temporada s’afegeixen noves col·laboracions dedicades al món de l’art, receptes culinàries, els espais turístics de la comarca o consells a la ciutadania per part dels Mossos de Montblanc. També retornen col·laboracions ja consolidades com “Aixequem la persiana dels comerços de l’Espluga”, “Descobrim Rutes” amb Laly Puig, “Psicologia al Dia” amb Adrià Cabestany, “Les novetats de La Conca 5.1” amb Leandre Romeu, “Aprendre importa” amb Lluis Miret, “L’apunt històric”, “Històries de plantes” amb Corremarges, “Obrim la Biblioteca” amb Nuri Estadella i “Salut i Benestar” amb el CAP de Montblanc.

Collage d’alguns dels programes de l’EFMR del 2020-2021 (Imatge: EFMR)

Una nova temporada a l’EFMR

Conjuntament amb l’Altaveu el proper dilluns 12 de setembre també torna la graella habitual de l’Espluga FM Ràdio i l’Espluga Audiovisual amb els programes més clàssics però també diverses novetats que es desvetllaran pròximament.