El món digital i les xarxes socials és un dels punts a desenvolupar per petites empreses i comerços que volen donar a conèixer el seu negoci. A iniciativa de la regidoria de comerç de l‘Ajuntament de l’Espluga de Francolí i la Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga i amb el suport de la Cambra de Comerç de Reus, i altres institucions estatals, impulsen dues jornades de formació sobre xarxes socials adreçades al comerç i empreses.

L’Espluga de Francolí acollirà aquest cicle de formació adreçat al petit comerç per donar suport i eines a comerciants, serveis i empreses del municipi. Els cursos tindran lloc els dies 20 i 28 de setembre, en la franja horària de migdia, i comptaran amb un dinar a peu dret gratuït per les persones inscrites. Els cursos s’impartiran a la sala polivalent de l’Oficina de Turisme de l’Espluga.

La primera formació tindrà lloc el dimarts 20 de setembre i sota el nom “Aprèn des de zero com treure el màxim partit a Instagram” que oferirà, d’una forma pràctica, eines i estratègies per tal que el petit comerç pugui aprofitar les potencialitats de la xarxa social amb més volum d’usuaris actualment. S’abordarà el seu ús des del punt de vista funcional, però també posant l’enfoc en com generar, planificar i mesurar l’impacte del contingut.

El dimecres 28 de setembre serà el torn de la segona formació, “Domina Instagram Reels i accelera el teu negoci”. En aquesta formació s’ensenyarà com crear eines per editar un d’aquests vídeos de curta durada pas a pas, com fer-lo arribar a un nombre elevat de públic, com mesurar l’impacte dels mateixos i com crear una comunitat a través d’ells.

Ambdós cursos seran impartits per Tània Sala, fundadora de Núvol Blanc Comunicació. Les inscripcions es poden fer a través de correu electrònic empreses@cambrareus.org adjuntant el formulari o al 661 317564 (Gemma) fins al 12 de setembre.