Cinc-centes persones han participat en les activitats fetes durant la setmana jove de Barberà de la Conca, la qual va començar el diumenge 14 d’agost amb el vermut al carrer de Promasó i la nit de monòlegs.

L’endemà va tenir lloc el torneig de tennis taula i el Kahoot, activitats les quals es van realitzar a l’interior per evitar les altes temperatures diürnes, al vespre es va dur a terme la caminada i el sopar de carmanyola, on els assistents portaven el seu propi sopar i van poder veure marxar el sol darrere les muntanyes.

L’activitat central del dimarts 16 va ser el Paintball, el qual va començar amb retard per causes alienes a l’organització i va acabar ben entrat el vespre, el mateix dia va tenir lloc l’esperada guerra d’aigua, ideal per rebaixar la temperatura corporal. La jornada va acabar amb una sessió de cinema a la sala del vídeo. L’últim dia d’activitats va ser el dimecres, amb el taller infantil dirigit als més menuts del poble, per tancar la setmana es va dur a terme la Gimcana a la Promasó.

La Setmana Jove està organitzada per l’Associació Juvenil EP! amb la col·laboració de la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Barberà de la Conca i el suport de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut.

Les activitats de la setmana de la joventut es van celebrar amb normalitat a Barberà de la Conca (Imatge: Cedida)