El festival de poesia RUSC, del Museu de la Vida Rural, ha tancat aquest dijous la seva 10a edició amb un concert del cantautor Roger Mas per finalitzar més d’un mes d’actes en commemoració al 10è aniversari del festival. L’acte s’ha celebrat a l’interior a causa de la pluja.

L’artista ha presentat el seu últim disc “Totes les flors” on es pot veure l’evolució de 25 anys de carrera. Aquesta edició del RUSC s’ha acomiadat amb un vídeo commemoratiu en record a les anteriors edicions i un brindis entre els assistents.

El Museu de la Vida Rural ha organitzat aquest any una desena d’actes per commemorar aquesta fita. Entre alguns dels destacats es troba l’acte central, celebrat el passat 28 de juny, i en el qual van participar els poetes Amat Baró, Teresa Colom, Carles Dachs i Joan Todó, juntament amb la música de Maria Hein. També destaca El Rusquet pels més petits o La Fiblada, amb les poetesses Blanca Llum VidalMaria Callís CabreraRaquel Pena i Laia Carbonell i la Música d’Ivette Nadal.