L’Ajuntament de Montblanc ha arribat a un acord amb la parròquia de Santa Maria de Montblanc per expropiar els terrenys de la pista poliesportiva de La Guàrdia dels Prats. A finals de juny es va ensorrar un mur al costat de l’església de La Guàrdia que va deixar impracticable la pista. L’Ajuntament, però, no hi podia intervenir perquè els terrenys no eren de propietat municipal.

A partir d’ara, després de l’acord per a l’expropiació dels terrenys per un valor de 35.000€, des de l’Ajuntament de Montblanc s’impulsarà l’execució dels treballs que consistiran a refer el mur, el tancament i també un tram de pavimentació urbana de la zona de la pista poliesportiva de La Guàrdia dels Prats. Uns diners que, segons ha explicat l’alcalde, Josep Andreu, es pagaran més endavant, un cop el consistori hagi ingressat els diners del polígon logístic de CIMALSA.

Els serveis tècnics municipals ja treballen en la redacció del projecte de millora d’aquest espai malmès. S’espera que els treballs es puguin començar a executar després de la Festa Major del municipi.